Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe CEO-ul Microsoft şi-a cerut scuze după ce a zis că femeile nu ar trebui să ceară mărire de salariu

CEO-ul Microsoft şi-a cerut scuze după ce a zis că femeile nu ar trebui să ceară mărire de salariu

Un articol de: |
Foto: gigaom.com Externe

CEO-ul Microsoft Satya Nadella a fost nevoit să-şi ceară scuze, după ce le-a sfătuit pe femei ca mai degrabă să aibă încredere în "karma" lor în loc să ceară o mărire de salariu.

„Am răspuns foarte prost la această întrebare. Bărbaţii şi femeile ar trebui să primească acelaşi salariu pentru o muncă echivalentă (...). Dacă credeţi că meritaţi o mărire (de salariu), atunci ar trebui s-o cereţi. Sectorul nostru trebuie să termine cu inegalităţile salariale - aşa nu va mai fi nevoie să cerem măriri", a afirmat directorul gigantului american informatic într-o notă către angajaţii săi, publicată pe contul său de Twitter, relatează forbes.com.

Într-o conferinţă în Arizona pe tema femeilor care muncesc în informatică, o femeie i-a cerut joi CEO-ului Microsoft sfaturi pentru femeile care vor să avanseze în carieră, dar care nu îndrăznesc să ceară o mărire de salariu.

Nadella i-a răspuns că femeile ar trebui să aibă încredere în "sistemul care, de fapt, vă va acorda progresiv măriri (de salariu) bune". El a apreciat ulterior că femeile care nu cer măriri de salarii au o "superputere", sub forma unei "«karme» bune care va reveni".

Citeşte mai multe despre:   CEO Microsoft,   satya nadella,   karma,   marire de salariu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe