Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe China a inaugurat primul pod suspendat din sticlă, ademenind turiștii cu o plimbare la 180 de metri deasupra solului (FOTO)

China a inaugurat primul pod suspendat din sticlă, ademenind turiștii cu o plimbare la 180 de metri deasupra solului (FOTO)

Un articol de: |
Foto: abc.au.net Externe

China a deschis primul pod suspendat de mare altitudine din sticlă, iar primii turiști și-au învins temerile și s-au avântat într-o plimbare la 180 de metri deasupra solului.

Podul are o lungime de 300 de metri și a fost construit în parcul geologic Shiniuzhai din provincia Hunan, informează abc.net.au.

Potrivit primilor vizitatori, traversarea podului de sticlă s-a dovedit a fi o adevărată provocare. Aceștia au declarat că erau speriați să se miște, pentru că structura se clatină ușor la deplasare.

Noul pod înlocuiește o pasarelă de lemn. Panourile, groase de 24 de milimetri, ar fi de 25 de ori mai solide decât o sticlă tradițională.


Foto: abc.net.au


Foto: themalaymailonline.com

Citeşte mai multe despre:   China,   pod de sticla,   pod suspendat,   parc geologic,   Shiniuzhai
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe