Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe "Cine răsuflă uşurat după alegerile din Franţa n-a înţeles ce inhalează". Europarlamentar: Vive La Republique! Până n-o mai rămânea nimic!

"Cine răsuflă uşurat după alegerile din Franţa n-a înţeles ce inhalează". Europarlamentar: Vive La Republique! Până n-o mai rămânea nimic!

Un articol de: |

Alegerea lui Emmanuel Macron în funcția de președinte al Franței îl neliniștește pe europarlamentarul Traian Ungureanu, din cauza asocierii acestuia cu Francois Hollande, președinte ce a dus la “asfixierea economiei franceze”.

“Cine răsuflă uşurat după alegerile din Franţa n-a înţeles ce inhalează”, scrie acesta într-un articol pentru Adevărul.

Oficialul  român nu are încredere că tânărul de 39 de ani care a preluat șefia Franței va lupta cu valul de imigranți și dezastrul pe care aceștia îl provoacă în Europa.

Citește și: ÎNFRICOȘĂTOR! Profețiile lui NOSTRADAMUS pentru 2018 sunt TERIFIANTE: Un lider ucis, un cutremur puternic și criză economică majoră!În autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Salariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primeste„Sunt PESTE TOT, chiar și la baie...”. Și-a lăsat casa moștenire bisericii, după moartea sa. Când au intrat în locuință, au avut un ȘOC (VIDEO)

“Europa a pierdut controlul asupra propriei configuraţii umane. Ce a pus Franţa în faţa acestui tsunami? Un Micron. Noul Preşedinte răspunde, însă, pe deplin, acelei nevoi generale de confort PR care i-a adus la putere pe Obama, Trudeau şi Renzi - prinţi ai cuvîntului gol şi titani ai viziunii selfie”, scrie acesta într-un articol pentru Adevărul.

“E lumea în care ipocrizia a ajuns imn de stat, drapel şi condiţie psihică permanentă

Da, Vive La Republique! Însă versul următor e vulgar, şchiop şi vine inevitabil: pînă n-o mai rămînea nimic!”, adaugă Traian Ungureanu.

Citește și: Uniunea Europeană ar putea aplica "soluția nucleară" asupra Poloniei ca urmare a schimbărilor din justiție. Riscă și România să fie luată în colimator pentru modificările comisiei Iordache?Alertă de tsunami în insula Java din Indonezia după un cutremur de 6,5 grade (FOTO)Pentru a trimite zeci de mii de dolari către ISIS, o angajată a unui spital din New York a folosit Bitcoin

Citeşte mai multe despre:   europarlamentar,   Traian Ungureanu,   Franta,   elegeri,   macron,   le pen
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe