Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Coca Cola, nevoită să plătească Fiscului american 3,3 miliarde de dolari, taxe din perioada 2007-2009

Coca Cola, nevoită să plătească Fiscului american 3,3 miliarde de dolari, taxe din perioada 2007-2009

Un articol de: |
Foto: monitorulcj.ro Externe

Fiscul american cere corporaţiei Coca-Cola să plătească taxe de 3,3 miliarde de dolari din perioada 2007-2009, la care se adaugă şi dobânzi.

Suma a fost ceruta de Agenţia pentru Colectarea Taxelor printr-o notificare după ce compania a înregistrat o parte semnificativă a profiturilor în afara SUA, unde sunt ferite de taxare.

Reprezentanţii Coca-Cola susţin într-un comunicat că această metodă a fost acceptată de autorităţi în perioada 1987-1995 şi a trecut ulterior prin cinci audituri consecutive până în 2006.

Conform legilor din SUA, companiile datorează statului până la 35% din profiturile obţinute în alte ţări, dar primesc deduceri pentru taxele plătite altor guverne şi nu trebuie să achite contribuţiile în SUA până la momentul repatrierii banilor.

Citeşte mai multe despre:   coca cola,   agentia pentru colectarea taxelor,   dobanzi,   autoritati,   profituri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe