Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Conchita Wurst va cânta în fața secretarului general al ONU, la Viena

Conchita Wurst va cânta în fața secretarului general al ONU, la Viena

Un articol de: |
Foto: huffingtonpost.co.uk Externe

Conchita Wurst, travestitul austriac câștigător al concursului Eurovision 2014 care a făcut primii pași joi seară pe scena cabaretului Crazy Horse din Paris, va cânta pe 3 noiembrie la Viena în fața secretarului general al ONU, Ban Ki-moon, a anunțat vineri organizația citată de 20minutes.

Solistul de 25 de ani, care va cânta la sediul ONU din capitala Austriei, și Ban Ki-moon vor rosti discursuri pentru promovarea toleranței și a drepturilor homosexualilor.

De la victoria în concursul Eurovision, Conchita Wurst a avut numeroase apariții și luări de poziție împotriva discriminărilor legate de orientarea sexuală. La începutul lunii octombrie a cântat la Bruxelles, în fața Parlamentului European, la invitația deputaților din cinci grupuri parlamentare.

”În lumea mea, orientarea sexuală, culoarea pielii sau religia nu sunt lucruri importante. Acest lucru privește ființa umană, nu societatea”, a declarat joi seară la Crazy Horse, Thomas Neuwirth (alias Conchita Wurst).

După spectacolele de la cabaretul parizian, va termina de înregistrat primul său album.

Citeşte mai multe despre:   Conchita Wurst,   va canta,   secretarul general al ONU,   Ban Ki-moon,   Viena
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe