Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Coreea de Nord: Doi cetățeni, judecați în fața a peste 100 de persoane pentru că s-au uitat la filme americane (VIDEO)

Coreea de Nord: Doi cetățeni, judecați în fața a peste 100 de persoane pentru că s-au uitat la filme americane (VIDEO)

Un articol de: |

Imagini surprinzătoare, filmate pe ascuns în Coreea de Nord, care dezvăluie un proces public în care doi oameni au fost judecați pentru că s-au uitat la filme americane.

Publicaţia britanică The Telegraph a intrat în posesia unui clip video în care cei doi acuzați, de 27 , respectiv 30 de ani, au fost judecați într-un proces deschis, în fața a 100 de oameni, pentru mai multe infracțiuni legate de ideologia coruptă a capitalismului, denumire dată de autoritățile de la Phenian.

Băbații au fost condamnați acte criminale grave, care includ vizionarea unui film american, dar și copierea lui pe un stick USB și DVD.

Pe parcursul celor 12 minute, filmate de către un spectator, inculpații nu au avut șansa de a vorbi. În cele din urma cei doi au fost trimiși  într-un lagăr de muncă pentru o perioadă nouă luni.

Coreea de Nord: Doi cetățeni, judecați pentru că s-au uitat la filme americane


Citeşte mai multe despre:   coreea de niord,   condamnati,   proces public,   condamnat,   filme americane,   imagini
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe