Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Credința în Dumnezeu, rugăciunea și APĂ SFINȚITĂ, soluția rușilor împotriva ATACURILOR CIBERNETICE (FOTO)

Credința în Dumnezeu, rugăciunea și APĂ SFINȚITĂ, soluția rușilor împotriva ATACURILOR CIBERNETICE (FOTO)

Un articol de: |
Foto: HeatStreet Externe

Pe măsură ce Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii, corporațiile și agențiile guvernamentale  internaționale au implementat proiecte și programe prin care luptă împotriva ultimelor atacuri cibernetice, Rusia a găsit o cale cel puțin la fel de eficientă pentru a combate aceste atacuri: aghiasma.

Joi, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse a fost invitat de către Ministrul Afacerilor Interne pentru a binecuvânta sfintele calculatoare cu aghiasmă și rugăciune, astfel încât acestea să facă față la atacurile ce le-ar putea afecta, în contextul virușilor informatici care reprezintă o adevărată amenințare în ultimul timp.

Citește și: RUPTURĂ la Bruxelles: Comisia Europeană și Consiliul European, în RĂZBOI pe tema REFUGIAȚILORImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Vă mai amintiţi de Edam, CEL MAI NEGRU bebeluş din lume? Iată cum arată ACUM, la 4 ani. Îl mai recunoașteți?! (FOTO)

Biserica Ortodoxă Rusă este considerată una dintre cele mai importante instituții ale statului, aflată în strânsă legătură cu guvernul. Liderul rău, Patriarhul Kiril al Moscovei, deține tot atâta putere ca și Papa și colaborează îndeaproape cu Președintele Vladimir Putin, informează Heatstreet. În ciuda intențiilor de bună credință, eficiența acestei practici stă sub semnul îndoielii.

Citeşte mai multe despre:   aghiasma,   apa sfintita,   Rusia,   patriarh,   kiril,   biserica ortodoxa rusa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe