Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Criza refugiaților: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeană

Criza refugiaților: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeană

Un articol de: |
Foto: money.cnn.com Externe

Comisia Europeană va oferi Ungariei un ajutor rapid în valoare de patru milioane de euro, pentru a gestiona criza refugiaţilor, anunţă agenţia de presă ungară MTI, citată de Mediafax.

Fondurile trebuie folosite pentru îmbunătăţirea centrelor de primire a imigranţilor sau construirea unora noi, cumpărarea echipamentului necesar precum şi creşterea personalului şi a capacitatăţii de transport în Ungaria, a transmis Comisia Europeană marţi.

Autorităţile ungare întâmpină dificultăţi în gestionarea numărului mare de imigranţi care intră în ţară pe la graniţa cu Serbia, în încercarea de a ajunge în statele mai prospere din vestul Uniunii Europene.

Poliţia ungară a reţinut până în prezent 169.337 de "imigranţi ilegali" şi 955 de traficanţi de persoane, iar Biroul pentru imigrare a înregistrat 157.746 de migranţi, potrivit autorităților.
Citeşte mai multe despre:   Comisia Europeana,   criza refugiatilor,   granita Serbia,   Uniunea Europeana,   cereri azil
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe