Cum s-a schimbat definitiv destinul cățelușei Lulu, antrenată de CIA pentru a detecta explozibili (FOTO)

Cum s-a schimbat definitiv destinul cățelușei Lulu, antrenată de CIA pentru a detecta explozibili (FOTO)

Povestea cățelușei Lulu a luat o cu totul altă întorsătură după doar câteva săptămâni petrecute la centrul de educație canină din cadrul Agenției Centrale de Informații din SUA. Simpaticul labrador făcea parte din categoria celor mai bune promoții de câini și învăța foarte repede ce avea de făcut. Fusese antrenată să adulmece materiale explozive, însă cățelușa și-a pierdut destul de repede interesul pentru această activitate, lucru care i-a făcut pe cei de la CIA să renunțe la ea. Viitorul lui Lulu avea să fie cu totul altul.

"Ne va fi dor de Lulu, însă decizia luată a fost cea potrivită, atât pentru ea cât și pentru noi și îi dorim tot binele în noua ei viață!", a scris CIA pe Twitter.

Agenția a explicat că este foarte important pentru cei care practică această meserie să le placă ceea ce fac și să fie foarte implicați.

"Câteodată puiul se plictisește, are nevoie doar de mai mult timp pentru joacă sau de mai multe provocări, alteori îi trebuie o pauză sau există o mică problemă fizică, precum o alergie alimentară. În cazul acestui labrador a devenit evident că problema nu era temporară. Lulu nu mai era interesată de căutarea explozibililor”, a mai explicat CIA, potrivit Vox.

Se pare că Lulu știa că avea să o aștepte o viață mai frumoasă. A fost adoptată de instructorul ei și a primit tot ce și-a dorit. De asemenea, și-a făcut și un nou prieten, un labrador pe nume Harry, cu care își petrece cea mai mare parte din timp.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:38 - 800 de păsări au fost găsite moarte pe câmpiile din Sebia, aproape de granița cu România. Experții cred că au fost otrăvite și bufnițele cu urechi lungi sunt în pericol
22:35 - Corina Crețu: Demisionez din PRO România. Nu pot gira colaborarea cu AUR
22:30 - Singurul lucru făcut de Patrick Mouratoglou după ce TAS a anunțat reducerea pedepsei în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Are cineva o mașină a timpului?”
22:13 - Rusia spune că a interceptat 3 avioane franceze deasupra Mării Negre
22:04 - Iulian Paraschiv: Diplomația românească și Guvernul trebuie să convingă Austria că România merită în Schengen cu drepturi depline. E un proces greoi (VIDEO)
21:58 - Gheorghe Falcă, despre Congresul PPE: Aici se lansează candidatura pentru Președinția Comisiei Euopene. Avem peste 650 de jurnaliști acreditați. Despre București și despre România se va vorbi foarte mult (VIDEO)
21:56 - Indignare după ce crucea de pe cupola bisericii Invalides a fost înlocuită cu o săgeată pe afișul oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris
21:55 - Nadia Comăneci, reacție absolut minunată după victoria Simonei Halep la TAS. Ce a spus fosta marea campioană
21:35 - Drulă (USR): Avem un deficit uriaș și cea mai mare inflație din UE pentru că trebuie finanțat un aparat fidel PSD și PNL. Un om care muncește ține încă doi în spate. Soluția e oprirea jafului (VIDEO)
21:25 - Șefii localurilor de pe litoralul românesc nu mai vor să angajeze persoane străine. Motivul invocat de aceștia: „Pare că nu sunt scumpi, dar…”