Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Der Spiegel: NSA a spart și interceptat comunicațiile criptate ale ONU

Der Spiegel: NSA a spart și interceptat comunicațiile criptate ale ONU

Un articol de: |

Publicația germană Der Spiegel dezvăluie, în ediția de duminică, o interceptare a comunicațiilor criptate ale ONU, precizând că în spatele acestei operațiuni se află Agenția Națională americană pentru Securitate.

Această interceptare a comunicaţiilor a generat o "creştere spectaculoasă a cantităţii de date provenind de la teleconferinţe şi a permis decriptarea acestor date", se arată într-un document NSA citat de săptămânal.

Interceptările despre care scriu jurnaliștii germani sunt din vara lui 2012, numărul de comunicații decriptate de NSA crescând de la 12 la 458 în doar trei săptămâni.

De asemenea, Der Spiegel scrie și despre un alt raport intern al NSA în care comunicațiile ONU ar fi fost intreceptate în 2011 de către serviciile secrete chineze.

Der Spiegel mai scrie că NSA supraveghea Uniunea Europeană (UE) după mutarea într-un birou nou la New York, în septembrie 2012, şi că deţinea planurile sediului.

Citeşte mai multe despre:   NSA,   der spiegel,   onu,   comuncatii criptate,   teleconferinte,   interceptări nsa
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe