Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Detroit, pustiu din cauza crizei: Zeci de mii de maidanezi au luat cu asalt străzile orașului (VIDEO)

Detroit, pustiu din cauza crizei: Zeci de mii de maidanezi au luat cu asalt străzile orașului (VIDEO)

Un articol de: |

Străzile și casele abandonate din orașul Detroit au fost luate cu asalt de zeci de mii de câini rămași fără stăpân ce amenință oamneii rămași în această zonă, informează Bloomberg.

Recent, în jur de 20 de câini au fost găsiți într-o casă abandonată din Detroit, oraș care a rămas cu 700.000 locuitori din cauza crizei economice.

Câinii aveau o petrecere la piscină”, a glumit un agent al Direcţiei pentru animale a Poliţiei din Detroit care a găsit animelele în subsolul clădirii, unde se acumulase apă pentru că hoții furaseră părți din conducte.

Potrivit lui Harry Ward, șeful Departamentului epntru controlul și protecția animalelor, numărul maidanezilor din oraș este estimat la 50.000.

"Situaţia din Detroit este aproape postapocaliptică, nu mai există companii, sunt doar oameni care stau în case şi câini pe străzi. Suferinţa animalelor are legătură directă cu suferinţa oamenilor", a explicat Amanda Arrington, reprezentanta organizaţiei nonguvernamentale Humane Society of the United States, cu sediul în Washington.

 

Zeci de mii de maidanezi pe străzile din Detroit
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe