Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Dialog eveniment între Stephen Hawking şi Larry King:"Inteligența artificială are potențialul de a evolua mai rapid decât rasa umană"(VIDEO)

Dialog eveniment între Stephen Hawking şi Larry King:"Inteligența artificială are potențialul de a evolua mai rapid decât rasa umană"(VIDEO)

Un articol de:
Foto: rt.com Externe

Stephen Hawking și Larry King au avut o convorbire legată de viitorul omenirii. Discuția a avut loc în emisiunea lui Larry King, realizatorul întrebându-l pe cercetător dacă timp de șase ani (de la ultima conversație) omenirea nu a devenit mai lacomă sau mai stupidă. Răspunsul lui Hawking a fost acela că "lumea cu siguranța nu a devenit mai lacomă sau mai stupidă decât acum șase ani." Acesta a completat că acum șase ani, el a avertizat asupra poluării și suprapopulării, aceste lucruri agravându-se.

"Populația planetei a crescut cu o jumătate de miliard de la ultimul nostru interviu. Până în 2100 Terra va avea o populației de unsprezece miliarde de locuitori. Poluarea aerului a crescut cu 8 % în ultimii cinci ani . Mai mult de 80 la suta din locuitorii din zonele urbane sunt expuse la niveluri nesigure de poluare a aerului", a declarat Hawking.

Dialog Stephen Hawking - Larry King

Citește și: Mii de persoane au adus un ULTIM omagiu cântăreţei Dolores O'Riordan (VIDEO și FOTO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratCum arată fotografia făcută de un om care ar fi călătorit 6000 de ani în viitor

Un alt subiect dezbătut a fost inteligența artificială. Cu toate că fizicianul este de părere că mașinăriile pot fi de folos omului, acesta vede și partea lor negativă, notează rt.com

" Inteligență artificială are potențialul de a evolua mai rapid decât rasa umană. Ideal ar fi ca să existe o colaborare între mașinării și oameni", a mai spus Stephen Hawking.

Citește și: Statuia Libertății a fost închisă: ”Acest simbol al libertății se adâncește în întuneric”EXPLOZIE în Thailanda. Care este BILANȚUL deceselorAtentat cu Bombă la un Mall din Florida. Raportul victimelor (VIDEO)

Stephen Hawking este un fizician englez, teoretician al originii universului și unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, profesor la catedra de Matematică la Universitatea Cambridge, deținută cândva de Isaac Newton.

Citeşte mai multe despre:   Larry King,   Stephen Hawking
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe