Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Discurs înflăcărat despre Brexit al scoțianului Alyn Smith, în Parlamentul European: Scoţia nu v-a dezamăgit, vă rog, vă implor, nu dezamăgiţi Scoţia (VIDEO)

Discurs înflăcărat despre Brexit al scoțianului Alyn Smith, în Parlamentul European: Scoţia nu v-a dezamăgit, vă rog, vă implor, nu dezamăgiţi Scoţia (VIDEO)

Un articol de: |

Numeroase discursuri anti și pro-Brexit s-au succedat marți în Parlamentului european. Protagonistul unuia dintre cele mai înflăcărate momente a fost europarlamentarul scoțian Alyn Smith, membru al Partidului Naționalist Scoțian. Acesta a afirmat că este mândru atât de faptul că este scoțian, cât și pentru că este european și și-a implorat colegii să nu abandoneze Scoția, unde cei mai mulți dintre cetățeni au votat pentru rămânerea Regatului Unit în Uniunea Europeană la referendumul care a avut loc pe 23 iunie.

 „Reprezint Scoţia şi, aşa cum sunt mândru să fiu scoţian, sunt mândru să fiu european. Vreau ca ţara mea să fie internaţională, cooperativă, ecologică, corectă, europeană. Iar locuitorii Scoţiei, la fel ca cei din Irlanda de Nord şi cei din Londra şi mulţi alţi oameni din Ţara Galiilor şi Anglia au votat să rămână în familia noastră de naţiuni.

Citește și: Ungaria, LOVITURĂ DURĂ dată Ucrainei. Budapesta blochează un important SUMMIT'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'Coliziune în zbor între un avion și un elicopter: patru persoane au murit

Dragi colegi, sunt multe lucruri care trebuie negociate şi avem nevoie de două capuri şi o singură inimă, dar vă rog ţineţi cont de asta: Scoţia nu v-a dezamăgit, vă rog, vă implor, nu dezamăgiţi Scoţia”, a spus Smith în Parlamentul European, discursul său făcându-i pe mulți dintre aleși să se ridice în picioare și să aplaude frenetic.

Discurs înflăcărat despre Brexit al scoțianului Alyn Smith, în Parlamentul European: Scoţia nu v-a dezamăgit, vă rog, vă implor, nu dezamăgiţi Scoţia

Citeşte mai multe despre:   Alyn Smith,   discurs,   Parlamentul European,   Scoția
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe