Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Dispută între România şi Israel privind activitatea muncitorilor români în colonii

Dispută între România şi Israel privind activitatea muncitorilor români în colonii

Un articol de: |

O dispută diplomatică a apărut între România şi Israel după ce Bucureştiul a refuzat ca muncitori români să lucreze în colonii israeliene din Cisiordania.

Situaţia apare în contextul în care Uniunea Europeană critică activ activităţile de colonizare într-o zonă revendicată de palestinieni, informează AFP.

Negocierile între guvernele de la Bucureşti şi Ierusalim privind sfera de activitate a muncitorilor români au eşuat în urmă cu un an, dar ambasada Israelului din România a relansat de curând discuţiile cu Executivul român.

Guvernul anterior ceruse asigurări din partea Ministerului israelian de Externe că muncitorii români nu vor fi angajaţi pentru lucrări de construcţii în coloniile din Cisiordania.

Guvernul israelian respinsese această solicitare.

Avi Primor, fost ambasador israelian în Germania şi la Uniunea Europeană, a explicat că România "nu face decât să urmeze politica UE, care nu este îndreptată împotriva Israelului, ci împotriva colonizării şi ocupaţiei".

Citeşte mai multe despre:   disputa,   muncitori romani,   Israel,   romani in israel
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (2):
 • 1. De alex | 11 Decembrie 2013 08:15

  holocaustul a inceput prea tirziu si s-a terminat prea repede

 • 2. De PALESTINA ESTE SINGURA PATRIE A EVREILOR,FOSTA PROVINCIE ROMANA IUDEEA. | 11 Decembrie 2013 08:08

  Israelieni au dreptul sa construiasca cat vor si unde doresc pe micutul lor teritoriu,iar impostorii arabi,asa zisi palestinieni,care si-au schimbat numele precum tiganii din ROMania,pentru a se creia confuzie in scafarlia cre[s]tinilor de pretutindeni cu fosta provincie romana Palestina[Iudeea inainte de cucerirea romana,unde n-a existat niciodata in istorie vreo tara a primitivilor venetici arabi!]si care dispun de nenumarate tari pe un spatiu vast,dupa ce-au invadat in numele Satanei[Allah-Zeul Lunii]teritoriile altor popoare din intregul nord al Africii si orientul mijlociu,inclusiv Palestina,patria evreilor,arabii deci,daca nu vor sa traiasca intr-un stat civlizat si prosper[singura democratie occidentala din regiune!]au alternativa intoarcerii in patria mama,la Mecac in peninsula arabica,de unde au plecat acei fanatici inapoiiati arabi sa cucereasca intreaga lume in numele lui Scaraoschi.

 • Adauga comentariu
  0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
  captcha

  * Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


  TOP 5 Externe
  Alte Articole
  TOP 3 Politică
  TOP 3 Eveniment
  TOP 3 Economic
  TOP 3 High-Tech
  TOP 3 Auto
  TOP 3 Externe
  TOP 3 Monden
  TOP 3 Inedit
  TOP 3 Sport
  TOP 3 Lumea lui Banciu
  TOP 3 360 de grade