EUROPA PARALIZATĂ: Cea mai gravă ameninţare teroristă din toate timpurile: Semnalul de alarmă tras de MI5

EUROPA PARALIZATĂ: Cea mai gravă ameninţare teroristă din toate timpurile: Semnalul de alarmă tras de MI5

Europa continuă să rămână sub teroarea unor atacuri iminente! Directorul general al agenţiei de spionaj intern, MI5, Andrew Parker, atrage atenția că Marea Britanie se confruntă cu cea mai gravă amenință teroristă din istorie, iar comiterea unuia nou este iminentă, conform The Guardian.

"O creştere dramatică a ameninţărilor" teroriste islamiste are loc în Marea Britanie, susține directorul din MI5. Pentru această afirmație, Andrew Parker aminitește despre atacurile ce au avut loc atât la Westminstern, Manchester Arena sau la London Bridge.

"Ameninţarea este multi-dimensională, evoluând rapid şi operând la un nivel nemaivăzut până în prezent", susține șeful MI5.

Aceste amenințări sunt în creștere și ca urmare a faptului că Statul Islamic a pierdut aproape toate teritoriile cucerite în Siria sau Irak, iar acum serviciile secrete se așteaptă ca luptătorii străini ce s-au alăturat jihadiștilor să se întoarcă în țările de baștină unde ar putea continua lupta pentru cauza care i-a înmânat în război și astfel să se înmulțească numărul de atacuri teroriste.

Urmăriți B1TV.ro și pe