Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Facebook are peste 83 de milioane de conturi false

Facebook are peste 83 de milioane de conturi false

Un articol de: |

Numărul conturilor false de Facebook se ridică unde la peste 83 de milioane, potrivit datelor furnizate de companie săptămâna aceasta, informează BBC.

Din cifrele prezentate reiese că circa 8.7% din totalul celor 995 de milioane de conturi active sunt false, adică în jur de 83 de milioane.

De asemenea, din numprul total de conturi, 4,8% sunt duplicate – aparțin unor utilizatori care au deja cont. Circa 2,4% din conturi au fost create pentru afaceri personale sau animale de companie, în tim ce 1,5% din conturi aparțin unor utilizatori ”nedoriți”.

Facebook a alcătuit aceste rapoarte pentru a analiza eficacitatea marketingului pe propria platformă, în condițiile în care profitul companiei este obținut în cea mai mare parte din publicitate făcută pe baza ”like”-urilor de la clienți.

Însă în ultima vreme, profitul companiei din publicitae a avit de suferit tocmai din cauza falșilor utilizatori care dau ”like”. Problema devine una foarte serioasă în Turcia sau Indonezia unde Facebook câștigă în popularitate.

Citeşte mai multe despre:   cont de Facebook,   cont fals,   duplicat,   publicitate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe