Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Familia ostaticului american Peter Kassig cere grupării Stat Islamic să îl elibereze

Familia ostaticului american Peter Kassig cere grupării Stat Islamic să îl elibereze

Un articol de: |
Foto: cnn.com Externe

Familia americanului Peter Kassig, ţinut ostatic de gruparea Stat Islamic (SI) şi ameninţat cu moartea, a publicat sâmbătă pe YouTube o înregistrare video în care le cere răpitorilor să îl elibereze pe fiul lor, relatează CNN.

Referindu-se la el drept Abdul-Rahman - un nume pe care familia susţine că l-a preluat după ce s-a convertit la Islam în perioada captivităţii - tatăl ostaticului, Ed Kassig, afirmă: "Îi implorăm pe răpitorii lui să dea dovadă de milă şi să îşi folosească puterea pentru a-l elibera pe fiul nostru".

Peter Kassig, în vârstă de 26 de ani, a mers prima dată în Orientul Mijlociu ca soldat american, apoi s-a întors acolo ca angajat medical, simţindu-se obligat să ajute victimele războiului.

La sfârşitul înregistrării video cu decapitarea lucrătorului umanitar britanic Alan Henning, care durează un minut şi 11 secunde, SI l-a prezentat pe ostaticul american Peter Kassig şi a ameninţat că îl va ucide.

Citeşte mai multe despre:   familie,   ostatic american,   peter kassing,   statul islamic,   eliberare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe