Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe FBI în ALERTĂ! Fiul Osama bin Laden a JURAT să RĂZBUNE moartea tatălui său prin războaie sângeroase

FBI în ALERTĂ! Fiul Osama bin Laden a JURAT să RĂZBUNE moartea tatălui său prin războaie sângeroase

Un articol de: |
Foto: The Telegraph Externe

Băiatul lui Osama bin Laden a promis atacuri sângeroase în Vest. El vrea să se răzbunare pentru moartea tatălui său. Hamza bin Laden, despre care auoritățile spun că ar avea acum 28 de ani, i-a promis tatălui că moartea lui nu va fi uitată, potrivit click.ro

„Calea jihadului de dragul lui Dumnezeu este ceea ce trăim acum!” spunea Hamza bin Laden.

Citește și: Moment ciudat în cadrul vizitei lui Putin în Siria: Un soldat rus îl oprește pe Al Assad să meargă lângă liderul de la Kremlin (VIDEO)Biserica Ortodoxă explică de ce Regele Mihai va fi înmormântat pe întunericPoze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. FotoUn nou atentat SINUCIGAȘ! Trei persoane, inclusiv atacatorul, au murit (FOTO)

Un fost agent FBI care a condus biroul investigației al Queda, după atacul de la 11 septembrie, a dat aceste informații publicității într-un viitor episod din „60 minutes”. Acesta a declarat că scrisoarea, descoperită asupra lui bin Laden când a fost ucis de Forțele Marine Americane în 2011, este examinată.

Este vorba despre o scrisoare personală, sustrasă în timpul raid-ului care l-a ucis pe Osama bin Laden. Potrivit informațiilor din scrisoare, fiul liderului al Qaeda, un tânăr care și-a iubit tatăl, vrea să ducă mai departe ideologiile criminale ale acestuia. S-ar crede că acest fiu conduce o grupare mult mai puternică și mai mare decât al Qaeda și are de gând să răzbune moartea tatălui său.

„El i-a spus lui că își amintește fiecare privire, fiecare zâmbet pe care i l-a dat, fiecare cuvânt spus. Se consideră ca o forță de oțel. «Calea jihadului de dragul lui Dumnezeu, este ceea ce trăim»”, a spus fostul agent. 

Citește și: Lovitură pentru președintele ucrainian Petro Poroșenko: Șaakasvili iese din arest "Cu un TGV ar fi suferit mai puțin". Un primar din Franța a provocat un scandal uriaș după o campanie cu afișe cu o femeie legată de șinele ferate (FOTO)CUTREMUR puternic în Iran: Nu se știe încă numărul victimelor și valoarea pagubelor

SUA l-a numit pe Hamza „conceput special pentru terorismul mondial”, aceeași descriere pe care a primit-o și tatăl său. Se pare că el a moștenint și vocea tatălui său. Potrivit agentului, Hamza plănuia să ia controlul de mic copil și obișnuia să apară în diferite filmulețe propagandistice.

În 2015, Al Qaeda a transmis un mesaj audio de la Hamza, prin care revendicau atacurile teroriste din Londra, Washington și Paris. În ultimii doi ani, acesta a realizat patru mesaje prin care revendica atacurile din Vest.

„Acesta pare că spune: Americanilor, venim și voi veți simți asta. Ne vom răzbuna pentru ceea ce i-ați făcut tatălui meu”, a adăugat agentul Soufan.

Citește și: Ce au căutat cel mai des românii pe Google în 2017: De la ciorba de miel la Ileana Ciuculete Noi detalii despre atentatul terorist din Manhattan. Atacatorul, un simpatizant ISIS, a declanșat bomba prea rapid nereușind decât să se rănească grav pe sine (FOTO)O nouă INTERDICȚIE istorică ridicată de Arabia Saudită: După 35 de ani au voie să...

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe