Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Fost vicepreședinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decât 11 septembrie, riscă să fie comis în SUA

Fost vicepreședinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decât 11 septembrie, riscă să fie comis în SUA

Un articol de: |
Foto: nbcnews.com Externe

Fostul vicepreşedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciază că actuala perioadă este mai "periculoasă" decât cea anterioară atentatelor comise pe 11 septembrie 2001.

El a avertizat chiar că există riscul unui „atentat masiv” pe teritoriul american, informează Weekly Standard.

Politicianul republican a atras atenția asupra riscurilor provenind din Orientul Mijlociu, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu eforturile Iranului de a fabrica arme nucleare.

"Dacă Iranul va reuşi să obţină arme nucleare, alte ţări din regiune vor dobândi rapid astfel de capacităţi militare", afirmă Cheney.

"Ne aflăm într-o perioadă foarte periculoasă şi credem că este o perioadă cu ameninţări mai mari decât înainte de 11 septembrie 2001", a adăugat fostul vicepreşedinte al SUA.

"Cred că atentatele din 11 septembrie 2001 se vor dovedi a fi nici pe departe de amploarea viitorului atac masiv împotriva Statelor Unite, care, dacă şi atunci când se va produce, va fi mult mai letal (...)", a subliniat Cheney.

Citeşte mai multe despre:   richard cheney,   fost vicepresedinte SUA,   atentate,   pericol
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe