Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Germania: De la începutul anului 2015 au fost arestate aproape 1.800 de traficanți de persoane

Germania: De la începutul anului 2015 au fost arestate aproape 1.800 de traficanți de persoane

Un articol de: |
Foto: cugetliber.ro Externe

De la începutul anului 2015, Germania a arestat 1.785 de traficanți de persoane, dintre care 860 au fost capturați în sudul țării, în Bavaria.

În Passau, oraș bavarez aflat la granița cu Austria, sosesc mii de imigranți disperați care vor să ajungă în Europa occidentală prin așa-numita rută a Balcanilor, care leagă Grecia de Germania via Macedonia, Serbia, Ungaria și Austria, notează Agerpres.

Recenta descoprire a camionului cu 71 de imigranți morți trage un semnal de alarmă că această rută poate fi o capcană letală pentru refugiații care încearcă să ajungă în Europa occidentală, mai ales în Germania.

"Era o tragedie anunțată și descoperirea confirmă faptul că traficanții de ființe umane sunt indivizi fără scrupule și al căror unic obiectiv este să câștige bani de pe urma nefericirii oamenilor. Sosirea în număr mare a refugiaților în Europa a dus la înmulțirea grupărilor de traficanți", a precizat purtătorul de cuvânt al poliției din Passau, Alexander Schraml.

"În fiecare zi în Passau ajung peste 700 de refugiați și numai în iulie am arestat 369 de traficanți. În iulie au venit 13.400 de imigranți, iar colegii mei lucrează 24 de ore din 24 pentru a-i prinde pe traficanți", a explicat Schraml.

Citeşte mai multe despre:   Germania,   traficanti de persoane,   granita cu austria,   Bavaria,   balcani
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe