Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Germania: Un fost polițist român și-a ucis soția, apoi s-a sinucis

Germania: Un fost polițist român și-a ucis soția, apoi s-a sinucis

Un articol de: |

Tragedie în familia unor români plecaţi la muncă în Germania. Un fost poliţist şi-a ucis soţia în bătaie, după o ceartă, iar apoi s-a sinucis după ce a fost urmărit de poliţişti. În urma celor doi, rămâne un copil orfan.

Tragedia a avut loc acum două zile, atunci când soţia i-a făcut o vizită fostului poliţist la locul de muncă, din apropierea oraşului Offenbach. Cei doi au avut mai multe discuţii aprinse, iar apoi s-au retras în pivniţă pentru a continua. Acolo însă, bărbatul se pare că şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o de mai multe ori pe femeie, care a murit în urma unei lovituri la cap. Atunci când şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a părăsit clădirea în mare grabă, s-a dus la marginea oraşului şi s-a aruncat sub un tren. A murit pe loc.

Marius Simedrea avea 49 de ani şi a fost poliţist în localitatea Oţelu Roşu, din Caraş Severin. În urmă cu un an, bărbatul s-a pensionat şi s-a mutat în Germania, acolo unde locuiau deja soţia şi copilul său. Se pare însă că relaţia dintre cei doi s-a răcit în timp. 

În urma celor doi a rămas un băiat orfan şi o comunitate şocată, care nu înţelege motivele care au dus la această dramă.

Citeşte mai multe despre:   Germania,   femeie ucisa de sot,   politist roman
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe