Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră"

Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră"

Un articol de: |

Google a demarat o campanie umanitară pentru a ajuta criza refugiaților și a imigranților.

Toţi utilizatorii care accesează site-ul Google sunt întâmpinaţi de un mesaj prin care compania din spatele motorului de căutare face un apel la donaţii pentru refugiaţi.

Google va echivala suma obținută din donații, scopul fiind să se strângă 10 milioane de euro.

"Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră", este mesajul de întâmpinare de pe site.

"Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord se confruntă cu o criză de imigranţi – cea mai mare de la al doilea Război Mondial. Google a donat 1 milion de euro organizaţilor care oferă asistenţă umanitară şi te invităm să ni te alături printr-o donaţie chiar azi. Pentru a dubla impactul contribuţiei tale, Google va echivala primele 5 milioane de euro strânşi din donaţii, până când împreună vom strânge 10 milioane de euro", se arată în mesajul postat de Google.

Citeşte mai multe despre:   google,   donatie,   refugiati,   imigranti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe