Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Grecia: Tsipras exclude formarea unei coaliții cu partidul conservator Noua Democrație

Grecia: Tsipras exclude formarea unei coaliții cu partidul conservator Noua Democrație

Un articol de: |
Foto: theguardian.com Externe

Liderul partidului Syriza, Alexis Tsipras,  și rivalul său politic Vangelis Meimarakis au luat parte la o dezbatere televizată înainte de alegerile de dumincă, informează Euronews.

Tsipras a exclus posibilitatea formării unei coaliții alături de partidul lui Meimarakis, Noua Democrație.Pe de altă parte, liderul partidului Noua Democrație a susținut că doar o mare coaliție poate uni Grecia.

Meimarakis a declarat că mai mult timp trebuia alocat campaniei: ”A fost o dezbatere bună. Totuși, dacă am avea o săptămână în plus, electoratul ar fi mai bine informat despre miza avută în joc”.

Coprespondentul Euronews a transmis că liderii au pornit în această dezbatere cu scopul de a-i atrage pe cei 15% dintre grecii indeciși, dar ambii sunt conștienți că oricine va câștiga va trebui să implementeze măsurile de austeritate și reformele care îl va face nepopular foarte curând.

Citeşte mai multe despre:   Grecia,   alegeri,   dezbatere,   tsipras,   Meimarakis,   Noua Democrație ,   tsipras
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe