Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Gruprea Stat Islamic a publicat o înregistrare video în care prezintă decapitarea simultană a 15 bărbaţi

Gruprea Stat Islamic a publicat o înregistrare video în care prezintă decapitarea simultană a 15 bărbaţi

Un articol de: |
Foto: bbc.com Externe

Gruprea Stat Islamic a publicat o înregistrare video în care prezintă decapitarea simultană a 15 bărbaţi, prezentaţi ca fiind militari sirieni luaţi ostatici, informează AFP.

în imagini apar teroriştii din grupul Stat Islamic mergând alături de cei 15 ostatici, în grupuri de câte doi. La un moment dat, fiecare terorist scoate o sabie şi decapitează câte un ostatic.
Ostaticii au fost prezentaţi ca fiind militari din forţele regimului Bashar al-Assad.

Într-o altă înregistrare, grupul terorist sunnit Stat Islamic prezintă decapitarea angajatului umanitar american Peter Kassig, în vârstă de 26 de ani, care era ostatic de un an.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei siriene şi grupuri teroriste. Bilanţul conflictului este, potrivit estimărilor ONU, de aproape 200.000 de morţi.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe