Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Guvernul danez a plasat mesaje în ziarele din Liban: "Dragi refugiați, nu veniți aici"

Guvernul danez a plasat mesaje în ziarele din Liban: "Dragi refugiați, nu veniți aici"

Un articol de: |

Guvernul danez a plasat mesaje de descurajare în numeroase publicații din Liban ce îi vizează pe eventualii imigranți, iar anunțurile transmit un mesaj inconfundabil: "Nu veniți în Damemarca".

Mesajele includ o listă de factori care fac din Danemarca o țară nedorită pentru refugiați, incluzând legislația recentă care anunță o reducere de 50% a ajutoarelor sociale destinate acestora. De asemenea, se menționează că cei care speră să primească azil vor fi nevoiți să învețe daneza, relatează The Washington Post.

Reclamele au fost reproduse în arabă și engleză, fiind intorduse de Ministerul danez pentru Imigranție, Integrare și Locuințe, în ediția de luni a patru ziare din Liban.

Danemarca și-a înăsprit măsurile referitoare la imigranți în unele zone. În timp ce Germania și Suedia a declarat că imigranții sunt bineveniți, guvernul danez a impus legi menite să descurajeze imigranții să pătrundă în țară, inclusiv o reducere strică a beneficiilor oferite acestora.

Citeşte mai multe despre:   Danemarca,   guvernul danez,   imigranti,   Liban,   refugiati,   masuri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe