Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Guvernul german a decis să-și deschidă piața muncii pentru resortisanții din Balcani

Guvernul german a decis să-și deschidă piața muncii pentru resortisanții din Balcani

Un articol de: |

Guvernul german a decis, luni, să-și deschidă piața muncii pentru resortisanții din Balcani, în dorința de a pune capăt afluxului de cereri de azil provenite din această regiune, transmite Agerpres.

Cancelarul conservator Angela Merkel și șefii celorlaltor două partide care formează coaliția aflată la Putere au căzut de acord în noaptea de duminică spre luni pentru 'crearea unei posibilități de imigrație legală în vederea ocupării unui loc de muncă în Germania pentru cetățenii care provin din Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Serbia, Albania, Kosovo și Muntenegru', se arată într-un comunicat de presă.

'Oricine poate justifica un contract de muncă sau de ucenicie va putea veni să muncească sau să înceapă să se pregătească', se mai arată în comunicat.

Detaliile urmează să fie stabilite în zilele următoare, a precizat un purtător de cuvânt al Ministerului Muncii și Afacerilor Sociale.

 Citeşte mai multe despre:   Merkel,   piata muncii,   resortisantii,   balcani,   refugiati,   imigranti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe