Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Guvernul grec a suspendat toate meciurile din weekend, după moartea unui suporter

Guvernul grec a suspendat toate meciurile din weekend, după moartea unui suporter

Un articol de: |

Guvernul grec a anunțat suspendarea "tuturor meciurilor oficiale ale sporturilor de echipă" profesioniste în întreaga țară în viitorul weekend, după ce un suporter de 46 de ani a murit, luni, la două săptămâni după ce a fost bătut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greacă.

Kostas Katsoulis, fan al formaţiei Ethnikos, a fost atacat, alături de mai alţi susţinători cu care se deplasase la meci, de aproximativ 30 de suporteri ai echipei Irodotos.

"Un bărbat, după ce s-a luptat pentru a supravieţui timp de două săptămâni, a murit astăzi pentru că s-a dus să îşi vadă echipa favorită. Moartea sa trebuie să fie ultima din lunga serie a violenţelor care au marcat competiţiile noastre sportive. Suspecţii au fost arestaţi şi vor fi judecaţi", a declarata viceministrul elen al Culturii şi Sporturilor, Giannis Andrianos, potrivit AFP.

"Ca o modestă mărturie a respectului pentru memoria lui Kostas Katsoulis, care și-a pierdut astăzi viața, victimă a violenței suporterilor de fotbal, prin decizia vice-ministrului culturii și sportului, Giannis Andrianos, toate meciurile oficiale din sporturile de echipă în întreaga țară prevăzute pentru weekend-ul viitor vor fi amânate", a anunțat Secretariatul general pentru sport.

Viitoarele date vor fi anunțate ulterior, se arată în decizie.

Citeşte mai multe despre:   Grecia,   Guvern Grec,   suporter mort,   meciuri suspendate,   Kostas Katsoulis,   Ethnikos
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe