Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe “Îi voi spune lui Dumnezeu TOTUL”: Videoclip împotriva terorismului devenit viral în Orientul Mijlociu (VIDEO)

“Îi voi spune lui Dumnezeu TOTUL”: Videoclip împotriva terorismului devenit viral în Orientul Mijlociu (VIDEO)

Un articol de: |

Un videoclip realizat de firma de telecomunicații Zain din Kuweit și difuzat pe durata Ramadanului provoacă opinia publică prin imaginile în care un sinucigaș cu bombă este urmărit de musulmani ce pledează pentru pace, scrie The Guardian.

Clipul care prezintă supraviețuitori ai unor atacuri teroriste confruntând un sinucigaș cu bombă și îndemnând societatea să “bombardeze violența cu compasiune” a declanșat dezbateri aprinse în regiune. Unii au lăudat această abordare a extremismului, alții au criticat folosirea în filmări a victimelor și bagatelizarea terorismului.

Citește și: CRIMINALA de la METROU a hărțuit un ACTOR luni întregi! Declarațiile bărbatului (FOTO)Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăCe mesaj avea scris în palmă criminala de la metrou. Detalii șocante ies la ivealăLa alegerile din 2018, Vladimir Putin va candida independent

Clipul cu durată de 3 minute a devenit viral peste weekend, mesajul său general fiind “vom contraataca atacurile lor de ură cu cântece de iubire”.

Video-ul începe cu imaginea unui militant ce își pregătește vesta sinucigașă  alternând cu imaginea unui cuplu ce se pregătește de nuntă, a unui bunic ce se joacă cu nepotul, a unor copii aflați în sala de clasă. În fundal, se aude o voce de copil care spune “Îi voi spune lui Dumnezeu totul, că ați umplut cimitirele cu copii și ați golit școlile.”

Compasiunea bombardează violența: Un videoclip împotriva terorismului a devenit viral în Orientul Mijlociu

Citește și: Rusia acuză România de concentrații anormale de radiațiiTRAGEDIE în Canada! Un avion S-A PRĂBUȘIT la puțin timp de la decolare (FOTO)"Vă vom ARDE cu flăcările războiului pe care l-aţi început": Teroriștii ISIS amenință cu ATENTATE! VEZI ZONELE VIZATE

 

 

 

Citește și: Beijingul AVERTIZEAZĂ cu privire la prezență a navelor americane în TaiwanO nouă tragedie la METROU! Un român a murit într-o stație din BruxellesMesaj IMPORTANT din partea SUA pentru ROMÂNI! (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Orientul Mijlociu,   video anti tero,   Zain,   Kuweit
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe