Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Imagini INCREDIBILE cu mii de credincioși sărutând Piatra Neagră de la Mecca (VIDEO)

Imagini INCREDIBILE cu mii de credincioși sărutând Piatra Neagră de la Mecca (VIDEO)

Un articol de: |

Piatra Neagră este o relicvă musulmană care datează din timpul lui Adam și al Evei, aceasta fiind adusă, conform tradiției, din Grădinile raiului. Se presupune că ar fi o tectită sau un meteorit. Piatra s-a spart în 15 bucăți, care au fost păstrate într-un suport din argint.

Obiectul argintiu se află în partea de est a templului Kaaba, aflat la Mecca în Arabia Saudită. Legenda sa spune că patriarhul Abraham, tatăl arabilor, a reușit să nu se lase ademenit de demonii din valea Hedjaz, iar pentru determinarea sa, Dumnezeu l-a răsplătit cu o piatră albă din cer. Cum vestea s-a răspândit rapid, toată lumea a dorit să sărute piatra pentru a le absorbi păcatele, motiv pentru care aceasta a devenit neagră ca păcatul însuși.

Citește și: Oamenii lui Putin au ajuns la Phenian: Rușii RENEGOCIAZĂ UN ACORD MILITAR important cu nord-coreeniiImagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus - VideoUn fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră Atac SINUCIGAȘ CU BOMBĂ! Atacatorul era îmbrăcat în UNIFORMĂ DE POLIȚIE! Bilanțul MORȚILOR!

Piatra ar fi fost o sursă de putere miraculoasă, iar Mohammed a purificat-o în numele lui Allah și a păstrat tradiția sărutării pietrei. În prezent, mii de credincioși trec zilnic pe la templul sfânt pentru a săruta piatra. 

Imagini INCREDIBILE cu mii de credincioși sărutând Piatra Neagră de la Mecca (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   piatra neagra,   relicva,   musulmani,   islam,   traditie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe