Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Imagini șocante! Adolescenţi închişi în celule şi „trataţi“ cu gaze lacrimogene, într-un centru de detenţie pentru minori din Australia (VIDEO)

Imagini șocante! Adolescenţi închişi în celule şi „trataţi“ cu gaze lacrimogene, într-un centru de detenţie pentru minori din Australia (VIDEO)

Un articol de: |

Mai multe fotografii și înregistrări video cu adolescenţi cărora le-au fost puse cagule pe cap, au fost legaţi de scaune şi au fost „trataţi“ cu gaze lacrimogene într-un centru de detenţie pentru minori din provincia australiană Teritoriul de Nord, au făcut înconjurul lumii, potrivit adevarul.ro.

Angajaţii de la centrul de detenţie pentru minori au folosit gaze lacrimogene asupra tinerilor, despre care au afirmat că ar fi încercat să evadeze.

Citește și: Noi detalii despre atentatul terorist din Manhattan. Atacatorul, un simpatizant ISIS, a declanșat bomba prea rapid nereușind decât să se rănească grav pe sine (FOTO)Poze cu fiica lui Liviu Dragnea în sânii goi. Se iubește cu un cântăreț. Foto'Locuiesc cu fratele meu şi cumnata mea de 25 de ani. Am început să fac amor cu soţia lui, după ce a plecat în Franţa la muncă'O nouă INTERDICȚIE istorică ridicată de Arabia Saudită: După 35 de ani au voie să...

Angajații centrului au spsu că şase adolescenţi, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, s-au înarmat cu cioburi de sticlă pentru a evada din celulele lor, într-o aripă a clădirii care este destinată minorilor ţinuţi în izolare aproape completă, cunoscută sub numele de „unitate de management comportamental“.

Incidentul a fost investigat de fostul comisar pentru protecţia copiilor din Teritoriul de Nord, Howard Bath, care a ajuns la concluzia că angajaţii centrului au folosit în mod necorespunzător o serie de metode şi de instrumente.

Înregistrările arată că un singur adolescent a evadat din celulă, după ce aceasta a fost lăsată neîncuiată de un gardian. Imaginile arată zece explozii ale unor petarde cu gaz lacrimogen în acea aripă a clădirii, într-un interval de 90 de secunde.

Adolescenţi închişi în celule şi „trataţi“ cu gaze lacrimogene, într-un centru de detenţie pentru minori din Australia

Citește și: EXPLOZIE URIAȘĂ în urmă cu câteva minute! POSIBIL ATAC TERORIST! Autoritățile sunt în ALERTĂ (VIDEO)După mai bine de trei decenii, funcționarea cinematografelor în Arabia Saudită este permisăStudentă româncă la Harvard către colegii "cool": Tricourile Ché Guevara NU sunt la modă. Ideologia comunistă e CRIMINALĂ. Părinții mei abia s-au salvat...(scrisoarea integrală)

Dintre cei şase tineri care au fost expuşi gazului lacrimogen, cinci erau încuiaţi în celulele lor şi nu toţi aveau comportamente nepotrivite, aşa cum au spus și angajaţii centrului.

Agenţiile naţionale australiene au cerut adoptarea imediată a unor măsuri în centrele de detenţie din această ţară.

Citește și: De ce iubesc germanii Rusia? Studiu: Nemții văd mai degrabă un aliat în Moscova decât la Washington (FOTO)Dodon a primit în dar un puzzle cu harta României Mari. Vezi reacția președintelui R. Moldova (VIDEO)Din 2018, Franța interzice telefoanele mobile în școli

„Poporul nostru (indigen) este la curent cu astfel de lucruri. Ceea ce am văzut ieri este absolut ruşinos“, a reacţionat Mick Godola, comisarul pentru justiţie socială însărcinat cu problema aborigenilor şi indigenilor din regiune.

Citeşte mai multe despre:   centru de detentie pentru minori,   Australia,   gaze lacrimogene,   celule,   inchisi,   tratati,   adolescenti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe