Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Imigranţi est-europeni, deportați pe capete din Germania pentru a le face loc refugiaților din Orientul Mijlociu

Imigranţi est-europeni, deportați pe capete din Germania pentru a le face loc refugiaților din Orientul Mijlociu

Un articol de: |

Criza imigranților care a luat cu asalt Europa va avea efecte pe termen lung. Cele mai afectate vor fi țările din Balcani deoarece prețul plătit pentru azilul sirienilor este plătit de imigranții din Europa de sud-est.

Jurnalistul Ștefan Stan prezintă, într-un editorial pentru ZF, cazul unui imigrant albanez. Guvernul german a refuzat să-i acorde azil lui Albert Kuleman, 36 de ani, care a ajuns în luna august, împreună cu soția sa, la Berlin. Acum, cei doi așteaptă să fie trimiși acasă.

În contextul actual, când nemții sunt copleșiți de număul mare de refugiați din Orientul Mijlociu, nu își mai permit să primească cereri de azil și din partea persoanelor din Balcani.

Mai mult, Berlinul a început deportările acestora pentru a-i descuraja și pe alți balvanici să-și părăsească locuințele în căutarea unei vieți mai bune.

“Mesajul este simplu: cei care vin în Germania strict pentru a căuta o viaţă mai bună vor fi trimişi imediat înapoi”, notează jurnalistul.

De asemenea, primirea imigranţilor care fug de război şi persecuţie este parte din politica Cancelarului Angela Merkel de a-şi ţine poporul de partea ei.

Din ianuarie în august, persoane din ţările Balcanice au reprezentat aproape 40% din cei 231,302 de cereri de azil pentru Germania. Din cererile procesate în acea perioadă, mai puţin de 0,3% dintre aplicaţii din Balcani au primit azil.

Citeşte mai multe despre:   criza imigrantilor,   refugiati,   balcani,   azil,   razboi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe