Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Iran: Cel puţin 250 de morţi şi peste 1.500 de răniţi, în cutremurele de sâmbătă, potrivit ultimului bilanţ

Iran: Cel puţin 250 de morţi şi peste 1.500 de răniţi, în cutremurele de sâmbătă, potrivit ultimului bilanţ

Un articol de: |

Cel puţin 250 de morţi şi peste 1.500 de răniţi, în cutremurele de sâmbătă, care au afectat regiunea Tabriz, în nord-vestul Iranului. Datele bilanţurilor provizorii ar putea creşte, având în vedere intensitatea cutremurelor.

Seismele cu magnitudinea 6,4 şi 6,3 pe scara Richter au scuturat puternic oraşele Tabriz, Ardebil şi Heris. Inițial se anunțase că intensitatea cutremurelor a fost de 6,2, respective 6,1, însă aceasta a fost revizuită în urcare de Institutul american de siemologie.

De asemenea, zeci de sate aflate în apropierea epicentrelor au fost distruse de cutremure şi cele nouă replici care au urmat.

Iranul este situat pe mai multe falii seismice importante şi a fost afectat de numeroase cutremure devastatoare. În cel mai puternic cutremur înregistrat în această ţară în ultima perioadă au murit 31.000 de persoane.

Cutremure devastatoare în Iran
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Iran,   cutremur,   magnitudine,   seism,   replica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe