Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO)

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu (VIDEO)

Un articol de: |

Creşte numărul de incidente create de Pokemon Go. O femeie din Statele Unite a rămas blocată în copac după ce a încercat să captureze un Pokemon zburător într-un cimitir. Între timp, un departament de poliţie din Dallas a pregătit un video cu instrucţii pentru prinderea pokemonilor în siguranţă.

Pompierii, obişnuiţi să salveze animale de companie din copaci, au fost uimiţi să afle că de această dată misiunea lor implică salvarea unei persoane. Femeia din New Jersey blocată în copac a fost cea care a sunat pentru a solicita aceasta operaţiune, iar când echipajul de intervenţie a ajuns la ea, a recunoscut că folosea aplicația Pokemon Go înainte de a ajunge în această situaţie penibilă. Pompierii au avertizat jucătorii să nu se pună în situații periculoase când folosesc aplicația.

Citește și: Două persoane au murit şi alte câteva au fost rănite după ce au fost înjunghiate, în MaastrichtS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaUn vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăRaport privind traficul de arme în zonele de război: Aproape o treime din arme provin din țări europene, printre care și România

Între timp, văzând şirul neîntrerupt de incidente ce continuă să fie provocate de aplicaţie, un departament de poliţie din Dallas a realizat un video de instruire amuzant despre modul în care să capturezi pokemoni în siguranţă.

Isteria Pokemon Go: Pompierii nu mai salvează pisici rămase în copaci, ci oameni care îl caută pe Pikachu

Doamnă, este vreun motiv pentru care circulaţi aşa de haotic? Da, tocmai am găsit un Pikachu. Vedeţi? Sunteţi conştientă că nu este sigur să vânaţi pokemoni şi să conduceţi în acelaşi timp? Da. Bun, acum, unde e acel Pikachu?

Citește și: ALERTĂ ÎN FRANȚA! Cel puțin patru copii au murit după ce un tren a lovit un autobuz școlarSfidare la căpătâiul Regelui Mihai! Politicienii moldoveni, selfie-uri și zâmbete la funeraliile Majestății Sale (FOTO)CRIMINALA de la METROU a hărțuit un ACTOR luni întregi! Declarațiile bărbatului (FOTO)

“Când vânaţi pokemoni, aveţi grijă să nu pătrundeţi pe o proprietate privată.

Departamentul de poliţie din Irving le cere astfel jucătorilor de pokemon să nu folosească aplicaţia la volan, să nu caute pokemoni pe şosele, să joace de preferat cu un grup de prieteni pentru a fi mai în siguranţă, să nu cadă în capcane ale răuvoitorilor şi să nu calce pe proprietăţi private. Rămâne de văzut dacă acet clip pe un ton mai relaxat va avea un efect asupra americanilor sau va continua să se producă un număr la fel de mare sau mai ridicat de incidente nedorite.

Citeşte mai multe despre:   Pokemon,   pikachu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe