Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Joseph Daul și Wilfried Martens, PPE: Am luat act de faptul că referendumul nu a fost validat

Joseph Daul și Wilfried Martens, PPE: Am luat act de faptul că referendumul nu a fost validat

Un articol de: |

Liderul grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, și președintele Partidului Popular European, Wilfried Martens, au informat că au luat act de faptul că referendumul pentru demiterea din funcție a președintelui Traian Băsescu nu a fost validat, din cauza neîndeplinirii pragului de 50% plus unul prezență, potrivit unui comunicat PPE.

"Luăm act de faptul că referendumul pentru suspendarea președintelui României, Traian Băsescu, nu este validat. Instabilitatea politică declanșată de încercarea de a-l suspenda pe șeful statului trebuie să ia sfârșit. Acțiunile politice iresponsabile nu iși au locul în Uniunea Europeană și nu sunt tolerate de catre instituțiile europene și de către comunitatea democratică internațională", se arată în comunicat.

Vezi AICI comunicatul PPE.

Traian Băsescu a ieșit învingător în urma demersului USL de a-l demite din funcție, după ce referendumul nu a reușit să aducă la urne 50% plus unul dintre românii cu drept de vot.

Citeşte mai multe despre:   joseph daul,   Wilfried Martens,   PPE,   grup,   Parlamentul European
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe