Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Kremlinul a negat că Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Elton John despre legislația antigay din Rusia

Kremlinul a negat că Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Elton John despre legislația antigay din Rusia

Un articol de: |
Foto: bbc.com Externe

Kremlinul a negat informaţia potrivit căreia preşedintele Vladimir Putin ar fi vorbit cu Elton John la telefon despre legislația antigay din Rusia, informează bbc.com.

Cu toate că biroul de presă al artistului a afirmat faptul că cei doi bărbaţi au discutat, purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că informaţiile legate de acea conversaţie "sunt neadevărate".

"Nu ştiu cine a vorbit cu Elton John, însă preşedintele Putin nu a vorbit cu el"
, a spus Peskov.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar preşedintele Putin nu a vorbit cu Elton John şi, cel mai important, nu am primit nicio propunere de întâlnire. Dacă preşedintele ar primi un astfel de semnal de la Elton John... preşedintele a fost întotdeauna deschis în privinţa discuţiilor despre orice... probleme legate de drepturile omului, despre orice chestiune. Este întotdeauna gata să clarifice situaţia reală", a adăugat acelaşi purtător de cuvânt.

Potrivit site-ului contactmusic.com, președintele rus Vladimir Putin l-ar fi sunat pe Elton John, la doar câteva zile după ce artistul britanic a declarat că vrea să vorbească cu acesta despre legislaţia antigay din Rusia. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   kremlin,   putin,   Elton John,   Dmitri Peskov
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe