Legăturile lui Donald Trump cu Rusia, confirmate: Ginerele președintelui s-a întâlnit cu ambasadorul rus

Legăturile lui Donald Trump cu Rusia, confirmate: Ginerele președintelui s-a întâlnit cu ambasadorul rus
Foto: thewrap.com

Casa Albă a confirmatîntâlnirea dintre ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner șiambasadorul Rusiei la Washington, Serghei Kisliak, potrivit Digi 24.

Ginerele președintelui american este unul dintre persoanele care s-au întâlnit în decembrie anul trecut cu oficialul rus.

Anunțul făcut de Casa Albă vine pe fondul acuzațiilor făcute pe seama lui Donald Trump privind legături repetate cu înalți oficiali din serviciile ruse de informații.

Ce doi au purtat discuții în New York la Trump Tower, complexul deținut de președintele american. La discuție a participat și fostul consilier pe probleme de securitate al lui Donald Trump, Michael Flynn, care ulterior și-a dat demisia în urma scandalului pe tema legăturilor de la Casa Albă cu oficialii ruși.

Presa americană a notat recent că Michael Flynn a avut în decembrie întâlniri cu ambasadorul rus în SUA, pe care nu le-a făcut publice. Conform mass-mediei scopul întâlnirilor a fost de a stabili o „linie de comunicație” între noua administrația și guvernul rus.

Presa americană mai notează că fiul cel mare al președintelui ar fi bani de la persoane apropiate Guvernului rus. Mai exact, acesta ar fi luat 50.000 de dolari pentru a participa la un eveniment găzduit de o organizație neguvernamentală franceză al cărei fondator l-a propus pe Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace.

Urmăriți B1TV.ro și pe