Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe MAE a demarat demersurile necesare pentru stabilirea numărului de români din străinătate, cu drept legal de reședință

MAE a demarat demersurile necesare pentru stabilirea numărului de români din străinătate, cu drept legal de reședință

Un articol de: |

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, joi, că că va respecta solicitările CC privind actualizarea listelor electorale şi, în acest sens, a iniţiat deja demersurile necesare pentru a stabili numărul cetăţenilor români care deţin un drept legal de şedere în ţara de reşedinţă şi care au împlinit 18 ani până la 29 iulie 2012, potrivit Mediafax.

MAE a transmis, joi seară, o serie de precizări, arătând că ministerul "va respecta solicitările Curţii Constituţionale a României în ceea ce priveşte actualizarea listelor electorale în perspectiva deciziei finale referitoare la rezultatele referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui României".
       
"În acest sens, Ministerul Afacerilor Externe a iniţiat deja demersurile necesare pentru a stabili numărul cetăţenilor români care deţin un drept legal de şedere în ţara de reşedinţă şi care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 29 iulie 2012", se arată într-un comunicat al MAE.

Citeşte mai multe despre:   MAE,   romani,   strainatate,   cifra,   drept legal de resedinta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe