Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Mamă scăpată de sub CONTROL! A devenit ISTERICĂ după ce copilul ei a fost agresat de o fetiță la un loc de joacă (VIDEO)

Mamă scăpată de sub CONTROL! A devenit ISTERICĂ după ce copilul ei a fost agresat de o fetiță la un loc de joacă (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: Facebook

O femeie din China a provocat un scandal monstru într-o loc public din cauza faptului că la un loc de joacă pentru copii, băiatul ei a avut un conflict cu o fetiță. Se pare că micuții s-ar fi certat, iar fetița l-ar fi împins pe băiat.

Văzând acest lucru, mama băiatului nu s-a putut controla și a devenit isterică încercând să o atace pe fetița care „l-a agresat” pe băiatul ei. Chiar dacă mama copilului și-a cerut scuze, asta nu a fost suficient, iar femeia se zbătea pentru a putea să ajungă la fetița „vinovată”.

În cele din urmă, soțul femeii a calmat-o cu greu și au părăsit locul de joacă. Clipul a devenit viral pe internet unde majoritatea oamenilor dau vina pe fetiță, însă și mama care nu a știut cum să își stăpânească reacția violentă este și ea vinovată.

Mamă scăpată de sub CONTROL! A devenit ISTERICĂ după ce copilul ei a fost agresat de o fetiță la un loc de joacă (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Recomandă stirea:
email
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate