Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Marea Britanie se declară pregătită să facă faţă Ebola, după un exerciţiu de mare amploare

Marea Britanie se declară pregătită să facă faţă Ebola, după un exerciţiu de mare amploare

Un articol de: |
Foto: mirror.co.uk Externe

Marea Britanie este pregătită să facă faţă sosirii virusului Ebola pe teritoriul său, a declarat ministrul Sănătăţii Jeremy Hunt sâmbătă, în urma unor exerciţii de mare amploare implicând sute de persoane, relatează express.co.uk.

Personal de la spitale purtând ţinute de protecţie şi servicii de ambulanţă au participat la exerciţiu, care a durat opt ore şi în cursul căruia actori au simulat simptome ale bolii, pentru a testa capacitatea de răspuns a serviciilor de urgenţă.

"Este un exerciţiu util şi sunt bine asigurat de faptul că am implementat planuri fiabile în eventualitatea unui caz de Ebola în Marea Britanie", a declarat ministrul Hunt.

"Acest exerciţiu de o importanţă vitală a permis testarea în mod foarte realist a modului în care sistemul este pregătit" pentru apariţia unui caz în Marea britanie, a declarat principalul consilier guvernamental în domeniul Sănătăţii Sally Davies.


Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   ebola
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe