Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Masacrul de la Nisa. Eroul care și-a aruncat scuterul sub camionul condus de terorist a fost găsit și mărturisește că voia doar să își salveze fiul din calea morții (VIDEO)

Masacrul de la Nisa. Eroul care și-a aruncat scuterul sub camionul condus de terorist a fost găsit și mărturisește că voia doar să își salveze fiul din calea morții (VIDEO)

Un articol de: |
foto: twitter.com Externe

Cel de-al doilea erou de la Nisa, care și-a aruncat scuterul sub roțile camionului condus de teroristul Bouhlel, cel care a omorât 84 de oameni de ziua Națională a Franței, a fost găsit. Se pare că bărbatul are aproape 50 de ani și în seara masacrului nu încerca decât să își salveze fiul din calea morții, potrivit lefigaro.fr.

Înregistrarea cu faptele sale eroice a fost făcută de un ziarist neamț care se afla la balconul hotelului său, iar imaginile spectaculoase i-au determinat pe jurnaliști să încerce să îl identifice pe erou. Zis și făcut! Se pare că bărbatul, pe numele său Franck, lucrează la aeroportul din Nisa, iar în noaptea masacrului a ratat focul de artificii și a hotărât să meargă la o înghețată cu soția sa.

Citește și: În urma unei pene de curent la aeroportul internaţional din Atlanta, sute de zboruri au fost anulateCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutTârgurile de Crăciun din Europa de Vest sunt înconjurate anul acesta de detectoare de metal, plăci poligonale de beton și militari (FOTO)

În timp ce se plimba cu scuterul pe Promenade des Anglais, acesta a văzut scenele de groază, iar gândul i-a zburat imediat la fiul său.

"Am înțeles imediat. Am decis să accelerez. Soția mea, în spatele meu, mă trăgea de mână și mă întreba unde merg. M-am oprit. I-am spus: pleacă! Și am accelerat până la fund", a mărturisit Franck.

Masacrul de la Nisa. Eroul care și-a aruncat scuterul sub camionul condus de terorist a fost găsit și mărturisește că voia doar să își salveze fiul din calea morții


 
"Voiam să-l opresc cu orice preț. Am reușit să ajung în stânga lui, voiam să intru în cabină. Când am ajuns în dreptul lui, m-am întrebat: ce o să poți face cu scuterul tău? Atunci l-am aruncat în camion. Am continuat să alerg după el. Îmi aduc aminte că am căzut și m-am ridicat din nou. În cele din urmă am reușit să mă agăț de cabină", a povestit bărbatul.

Citește și: Italia: 3 români, arestați după ce au furat peste 4 tone de cupruScheletul unui mamut, vândut la licitație cu peste jumătate de milion de euroErdogan afirmă că Ierusalimul trebuie să fie capitală musulmană!

Având în vedere că fereastra camionului era deschisă, eroul de la Nisa a reușit să îl lovească peste față pe terorist.
  
"Nu spunea nimic. Nu a clipit". În acel moment, Mohamed Lahouaiej Bouhlel a scos un pistol și a încercat să tragă în el. "A îndreptat arma spre mine, a apăsat pe trăgaci dar nu a luat foc". Teroristul l-a lovit atunci cu patul armei în cap și, în ciuda faptului că a căzut de pe scara mașinii, a reușit să își revină, dar a fost reținut de poliție.  
  
"Am fost reținut de polițiști care credeau, logic, că aveau de-a face cu un terorist (...) Când lucrurile s-au calmat, m-au prezentat ca martorul principal", a adăugat Franck.

Potrivit martorilor, gestul său eroic a permis încetinirea camionului, permițând astfel polițiștilor să îl ucidă pe terorist. 

Citeşte mai multe despre:   Nisa,   erou,   atentat,   camion,   scuter
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe