Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977, vândută la licitație pentru 650.000 euro

Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977, vândută la licitație pentru 650.000 euro

Un articol de: |

Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977 în filmul ”The spy who loved me” a fost vândută pentru 650.000 euro în cadrul unei licitații organizate luni la Londra, informează BBC News.

Celebra mașină, un Lotus Esprit, a fost achiziționată de un cumpărător care a intervenit prin telefon în cadrul licitației de mașini de colecție ce a fost organizată de casa RM Auctions.

Mașina a fost cosntruită pentru scena în care James Bond și fata Bond scapă de atacul unui elicopter sărind cu automobilul în apă.

"Suntem extrem de bucuroşi de preţul la care s-a ajuns. Este o sumă frumoasă pentru o importantă piesă suvenir a unui film", a declarat Peter Haynes din partea RM Auctions Europe.

"Nu trebuie să uităm că nu este o maşină care poate fi condusă pe şosele, iar preţul atins arată pur şi simplu succesul pe care îl au toate piesele suvenir legate de Bond", a mai spus Haynes.

Citeşte mai multe despre:   masina-submarin,   james bond,   1977,   vanduta la licitatie,   650.000 euro
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe