Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Membru al partidul naționalist radical Jobbik: Imigranții ar trebui să primească mâncare, apă și cazare pe termen scurt, dar nu ar trebui înregistrați de autoritățile din Ungaria

Membru al partidul naționalist radical Jobbik: Imigranții ar trebui să primească mâncare, apă și cazare pe termen scurt, dar nu ar trebui înregistrați de autoritățile din Ungaria

Un articol de: |
Foto: theyeshivaworld.com Externe

Partidul naționalist radical Jobbik a transmis vineri că Ungaria ar trebui să oprească înregistrarea imigranților care au intrat ilegal în țară, informează MTI.

Potrivit vicepreședintele grupului parlamentar al Jobbik, Daniel Z. Karpat, imigranții ar trebui să primească mâncare, apă și cazare pe termen scurt, dar că nu ar trebui înregistrați.

Daniel Z. Karpat avertizează că Ungaria ar putea deveni o țară țintă pentru imigranți dacă nu oprește înregistrarea lor.

Un alt membru al Jobbik Adam Mirkoczki a spus că Uniunea Europeană nu-și poate proteja granițele, dar nici nu-i lasă pe alții să o facă.

"Acum este momentul să începem un război de independență", a declarat acesta, precizând și că Italiei și Greciei li s-a permis să refuze înregistrarea de imigranți și nu au fost sancționate pentru asta.

Citeşte mai multe despre:   Jobbik,   Ungaria,   imigranti,   inregistrare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe