Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Mii de imigranți din Budapesta au pornit în marș spre Austria: Până la graniță au de străbătut peste 200 de kilometri

Mii de imigranți din Budapesta au pornit în marș spre Austria: Până la graniță au de străbătut peste 200 de kilometri

Un articol de: |
Foto: twitter.com/panyiszabolcs Externe

Mii de imigrați de pe teritoriul Ungariei, care nu pot ajunge cu trenul în țările din vestul Europei, au ponit vineri de la Budapesta, pe jos, înspre Austria, informează Reuters. Până la frontieră ei au de străbătut peste 200 de kilometri. Imiganții au luat această decizie în conduițiile în care, în ultimele zile niciun tren din Ungaria nu a mai trecut granița spre Austria.

Aceeași situație a fost semnalată și la frontiera Serbiei cu Ungaria. Câteva sute de imigranți au încercat să fugă, dar au fost întorşi din drum, iar graniţa a fost închisă la Roszke.

În plus, de peste 24 de ore, în gara din Bicske, alţi imigranţi refuză să coboare din tren şi cer autorităţilor maghiare să-i lase să-şi continue drumul spre Germania sau Austria.

Citeşte mai multe despre:   Budapesta,   Ungaria,   pe jos,   mars,   Austria,   imigranti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe