Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ministerul german al Cooperării și Dezvoltării: Un convoi umanitar german se îndreaptă spre estul Ucrainei

Ministerul german al Cooperării și Dezvoltării: Un convoi umanitar german se îndreaptă spre estul Ucrainei

Un articol de: |
Foto: nbcnews.com Externe

Ministerul german al Cooperării de Dezvoltării a anunțat, sâmbătă, că un convoi german de aproximativ 100 de camioane cu ajutor umanitar se îndreaptă în prezent spre estul Ucrainei, relatează AFP.

Potrivit ministerului german, convoiul "transportă diverse echipamente" şi urmează să ajungă în estul Ucrainei "la mijlocul lui octombrie".

De asemenea, ministrul Dezvoltării, Gerd Müller, urmează să se deplaseze pe 14 octombrie în oraşul Harkov, aflat sub controlul autorităţilor de la Kiev.

Cele peste 100 de camioane transportă materiale de construcţii, haine de iarnă, paturi, instalaţii de încălzire şi truse de igienă.

Potrivit ministerului german, valoarea materialelor a fost estimată la 10 milioane euro.

"Am trimis aceste ajutoare în semn de solidaritate. Locuitorii din Ucraina pot conta pe susţinerea noastră", a precizat ministerul.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe