Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ministrul de Interne, Nebojsa Stefanovic: Serbia va suplimenta forțele de poliție de la granița cu Ungaria

Ministrul de Interne, Nebojsa Stefanovic: Serbia va suplimenta forțele de poliție de la granița cu Ungaria

Un articol de: |
Foto: volimpodgoricu.me Externe

Ministrul de interne sârb, Nebojsa Stefanovic, a anunțat miercuri seară că vor fi trimise forțe de poliție suplimentare la granița sa cu Ungaria. De asemenea, se va încerca îndepărtarea migranții de zona gardului ridicat de autoritățile ungare la frontieră, informează Reuters.

''Scopul este de a preveni alte atacuri de pe teritoriul nostru asupra poliției ungare și, într-o manieră plină de respect, să îndepărtăm migranții de gard și de poliția ungară'', a anunțat Stefanovic.

Declarația ministrului sârb de interne vine după ce autoritățile de la Budapesta au cerut Belgradului să acționeze contra migranților care ''atacă'' poliția ungară la granița comună.

Cofruntări violente între imigranți și forțele de ordine au avot loc miercuri la granția dintre Serbia și Ungaria, la punctul de trecere a frontierei Roszke-Horgos

Potrivit guvernului de la Budapesta, în confruntări au fost răniți cel puțin douăzeci de polițiști ungari.

Aproximativ 20 de polițiști sârbi au intervenit, încercând să-i convingă pe migranți să renunțe la intenția de a intra în Ungaria.

Responsabilul cu refugiații în guvernul sârb, Aleksandar Vulin, s-a deplasat la locul incidentelor pentru a calma situația.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe