Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ministrul francez de Interne, ”mai mult decât rezervat” în legătură cu aderarea României și a Bulgariei la Schengen

Ministrul francez de Interne, ”mai mult decât rezervat” în legătură cu aderarea României și a Bulgariei la Schengen

Un articol de: |

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, s-a declarat ”mai mult decât rezervat” în ceea ce privește deschiderea spațiului Schengen pentru România și Bulgaria, spunând că acest subiect ”nu este pe ordinea de zi”. Întrebat în legătură cu afirmaţia preşedintei Frontului Naţional, care asigură că decizia privind intrarea României şi Bulgariei în Schengen este deja luată, Manuel Valls a declarat la postul de radio France Inter că "Marine Le Pen este incompententă".

"În prezent nu există o decizie în privinţa intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen şi ca ministru de Interne, care participă la Consiliul miniştrilor de Interne din UE, sunt, evident, mai mult decât rezervat în legătură cu deschiderea, astăzi, a acestor frontiere, atât timp cât România şi Bulgaria nu îndeplinesc anumite eforturi", a declarat el.

"Nu este astăzi pe ordinea de zi şi vă spun acest lucru foarte clar. Nu la 1 ianuarie, atât timp cât nu vor fi luate măsuri pentru garantarea securităţii celorlalte ţări şi celorlalţi cetăţeni", a mai explicat Valls.

 

Citeşte mai multe despre:   manuel valls,   Franta,   Marine Le Pen,   Romania,   Bulgaria,   aderarea la Schengen
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe