Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Ministrul german de Interne: UE ar trebui să creeze o tabără de refugiaţi în Turcia pentru procesarea cererilor

Ministrul german de Interne: UE ar trebui să creeze o tabără de refugiaţi în Turcia pentru procesarea cererilor

Un articol de: |
Foto: zeit.de Externe

Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a declarat că Uniunea Europeană ar trebui să creeze o tabără de refugiați în Turcia, unde să se poată procesa cererile imigranților, informează Euronews.

"Ar putea fi necesar să folosim fonduri europene pentru a construi o tabără mare de refugiaţi (în Turcia), unde să se decidă cine poate veni în Europa", a susținut Maiziere. Ministrul consideră că această abordare va ameliora situația refugiaților, dar va și ajuta autoritățile statelor din sudul Uniunii.

Înaltul Comisariat al ONU Pentru Refugiați a informat vineri că peste 300 000 de imigranți au venit în Europa de la începutul acestui an trecând Marea Mediterană. Dintre aceștia, 200 000 au ajuns în Grecia și 110 000 în Italia. În același timp, circa 2 500 de imigranți au murit sau au fost dați dispăruți în timp ce încercau să ajungă în Europa. (Detalii AICI)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe