Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe Noua televiziune publică din Grecia a început să emită în direct

Noua televiziune publică din Grecia a început să emită în direct

Un articol de: |

Noua televiziune publică din Grecia a început să emită în direct, miercuri, fiind o nouă etapă a programului de relansare a radiodifuzorului public, după închiderea intempestivă, în urmă cu peste două luni.

Televiziunea publică din Grecia a emis în direct, miercuri, între orele 05.00 - 07.00 GMT, relatează AFP.

Prima emisiune difuzată a fost un jurnal de ştiri prezentat de doi foşti jurnalişti celebri ai ERT, fostul post TV public, închis fără preaviz pe 11 iunie de premierul grec Antonis Samaras.

Este vorba de prima emisiune în direct a noului post public DT, care, din 11 iulie, a difuzat doar reluări ale unor filme vechi alb-negru şi documentare, cele mai multe produse de "defuncta" ERT.

După emisiunea de miercuri dimineaţă, cei doi jurnalişti le-au dat întâlnire telespectatorilor pentru o nouă sesiune de informaţii joi, de la ora 05.00 GMT, promiţând că vor fi pe micile ecrane "în fiecare zi". După emisiunea de ştiri în direct au urmat redifuzări de vechi programe.

De la ora 18.00 GMT, postul DT va difuza meciurile zilei din Liga Campionilor.


Citeşte mai multe despre:   televiziune publica,   Grecia,   emisie in direct,   ERT
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe