Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe O angajată în HP a fost condamnată la închisoare pentru că a cheltuit în interes personal un milion de dolari din banii companiei

O angajată în HP a fost condamnată la închisoare pentru că a cheltuit în interes personal un milion de dolari din banii companiei

Un articol de: |
Foto: inessencedayspa.com Externe

Holli Dawn Coulman o fostă secretară a unui executiv din HP a folosit aproape un milion de dolari din fondurile companiei, cel mai recent, ea petrecând într-o vacanță de 100 000 de dolari, informează ZF. Pentru fapta sa, ea a fost condamnată la 21 de luni de închisoare și este obligată să restituie firmei 954 000 de dolari.

Ea a lucrat în HP în perioada 2000-2012, una din atribuțiile ei fiind aceea de a administra cardurile de credit ale corportiștilor, pe care aceștia le foloseau pentru a-și plăti cheltuielile de serviciu. Femeia a fost acuzată că a folosit cardurile pentru a-și finanța stilul de viață extravagant.

Coulman a cheltuit mai mulți bani pe produse Apple, Neinman  Marcus sau Nordstrom's, a dat 100 000 de dolari în la Costa Resort Spa, 43 000 de dolari la Lodge și la Casa Palermo în Pebble Beach.

Tot din banii firmei, ea și-a plătiti deplasările în Hawaii și Europa și a finanțat afacerile fratelui cu peste 350 000 de dolari.

Când administratorii au început să intre la bănuieli, Coulman şi-a şters toate e-mail-urile, a falsificat chitanţe şi i-a trimis mesaje şefului ei spunându-i că au fost autorizate toate plăţile făcute. După ce frauda a ieșit la iveală, ea a fost dată afară și de la următorul loc de muncă.

Femeia a recunoscut faptele și a afirmat că regretă ce a făcut. Ea a mai spus că îi este frică să meargă la pușcărie, dar este conștientă că faptele sale trebuie să aibă niște consecințe.

Citeşte mai multe despre:   Holli Dawn Coulman,   HP,   companie,   inchisoareî,   carduri,   fonduri,   secretara
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe