Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Externe O batrână din Serbia care trăiește într-o colibă a primit o moștenire uriașă. E incredibil ce a ales să facă cu banii (FOTO)

O batrână din Serbia care trăiește într-o colibă a primit o moștenire uriașă. E incredibil ce a ales să facă cu banii (FOTO)

Un articol de: |
foto: BBC Externe

O bătrână din Serbia, de 86 de ani, o primit o avere după moartea soțului său, însă aceasta nu a acceptat niciun ban, ci a preferat să-i împartă cu comunitatea din care făcea parte.

Bătrâna, pe nume Marja Zlatic, locuiește într-o colibă dintr-un sat din Serbia, cu toate că a avut posibilitatea să se mute într-un loc mai decent. După moartea soțului său, cu care nu mai vorbise de câțiva ani, batrâna a primit o moștenire uriașă, și anume aproximativ 700.000 de dolari. Ceea ce e de necrezut este că femeia nu a păstrat banii pentru ea, ci i-a împărțit cu vecinii din satul ei.

Citește și: "Vă vom ARDE cu flăcările războiului pe care l-aţi început": Teroriștii ISIS amenință cu ATENTATE! VEZI ZONELE VIZATEMărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiBeijingul AVERTIZEAZĂ cu privire la prezență a navelor americane în Taiwan

„Nu am nevoie de acești bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apă și lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, a spus bătrâna pentru un site sârbesc, potrivit BBC.

Marja Zlatic se mutase în Australia cu soțul ei, însă după un timp a fost nevoită să se întoarcă în Serbia pentru a avea grijă de mama ei și, astfel, a pierdut legătura cu soțul. Totuși, acesta nu a uitat-o și i-a lăsat toată averea lui. 

Citește și: Fraţi gemeni din Ipoteşti, implicaţi într-o încăierare mortală la metroul din BruxellesMesaj IMPORTANT din partea SUA pentru ROMÂNI! (FOTO)Oamenii lui Putin au ajuns la Phenian: Rușii RENEGOCIAZĂ UN ACORD MILITAR important cu nord-coreenii

Citeşte mai multe despre:   Serbia,   marja zlatic
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Externe